Descriere
Personalizează Cadoul Tău. Toate aranjamentele noastre florale vin insoțite de o felicitare. Adaugă în câmpul de text, textul tău și noi îl vom scrie in felicitare, sau adaugă și o fotografie în câmpul specific din pagina produsului si-ți facem o felicitare personalizată cu poza si textul tău.
Oferă un Cadou Unicat!
Aranjament floral cu crizanteme de gradina si verdeata totul textil,montat in cutie de cadou tip inima si legat cu fundita asortata.Materialul textil al florilor permite parfumarea acestora pentru o aroma subtila in incapere.Nu necesita ingrijire deosebita.
Fiind aranjamente lucrate manual , inspiratia de moment joaca un rol cheie ,astfel pot aparea mici modificari intre imaginea de pe site si aranjamentul livrat.
Flori cu aspect natural si parfum discret. Nu necesita ingrijire.Pe lângă faptul că sunt superbe, aceste aranjamente mai au și câteva plusuri:
- Rezistă în timp. Comparativ cu aranjamentele făcute din flori naturale, fără ghiveci.
- Pot avea un parfum special.
- Sunt mult mai ușor de întreținut. Nici nu trebuie udate ca florile naturale, dar nici nu trebuie șterse mereu de praf ca florile articifiale (din plastic)
Surprinde-ti persoana iubita cu un cadou inedit.
Au un miros placut si sunt placute la atingere.
Reprezinta cel mai nou trend in materie de aranjamente florale si sunt cadouri inedite.....
-
Reprezinta o nouă modă în industria florală .
Primele dovezi istorice despre realizarea unor aranjamente florale datează din perioada Egiptului Antic. De-a lungul timpului, sub diferite forme, oamenii au fost întotdeauna preocupați de realizarea unor aranjamente florale pe care să le folosească în special în momentele importante ale vieții.
- Egiptenii decorau cu flori încă din anul 2.500 î.Hr.
- Așezau, în mod uzual, flori tăiate în vaze și foloseau aranjamente extrem de stilizate în timpul înmormântărilor, pentru procesiuni sau pur și simplu ca decorațiuni de masă. Ilustrații ale aranjamentelor florale au fost găsite pe basoreliefuri egiptene sculptate în piatră și decorațiuni pictate pe perete.
- Florile erau selectate în funcție de semnificația simbolică, cu accent pe semnificația religioasă. Floarea de lotus sau crinul de apă, de exemplu, au fost considerate sacre pentru Isis și au fost adesea incluse în aranjamente. Multe alte flori au fost găsite în mormintele vechilor egipteni, iar ghirlandele de flori erau purtate de cei dragi și lăsate la morminte. Acestea includ scilla albastră, floarea de mac, anemona, Iris sibilica, delphinium, narcisa, palmierul și trandafirul.
- Desene egiptene reprezentând trandafiri au fost găsite în morminte din secolul al V-lea î.Hr. în epoca Cleopatrei.
- Grecii antici utilizau flori și ierburi pentru podoabe și pentru decorațiuni incluse în lucrările de artă.
- Cele mai populare plante cu frunze folosite de greci și romani au fost ghindele, frunzele de stejar, laurul, iedera, dafinul și pătrunjelul. Coroanele de laur erau oferite câștigătorilor competițiilor atletice din olimpiadele antice; aceste coroane erau oferite și persoanelor care câștigau competiții în întâlniri poetice, în timp ce la Roma simbolizau o victorie militară și încoronau comandantul victorios, în onoarea triumfului său.
- Pentru greci, coroana de ghirlande era un simbol al puterii, onoarei, loialității, dăruirii. Erau oferite ca premiu în onoarea sportivilor, poeților, conducătorilor civili, soldaților și eroilor.
- Egiptul Antic prefera florile de tipul: trandafirii, zambilele, caprifoiul, violetele și crinii. Alte flori, cum ar fi lalele sau gălbenele au fost selectate pentru forma, culoarea și forma lor.
- Bogăția și puterea au condus romanii și grecii la un lux și mai mare în utilizarea florilor care, la fel ca la egipteni, erau folosite în riturile religioase. La banchete, trandafirii erau împrăștiați pe podea la o adâncime de un picior, iar florile „poluau” din tavan. Parfumul atâtor trandafiri era aproape sufocant.
- Romanii foloseau trandafirii la multe mese și, din cauza parfumului său copleșitor, a fost cunoscut sub numele de „Ora trandafirului”.
- Chinezii realizau aranjamente florale încă din perioada încă din epoca Han a Chinei antice. Florile erau o componentă integrală a învățăturii religioase și a medicinei.
- Practicanții budismului, taoismului și confucianismului așezau flori tăiate pe altarele lor, o practică ce datează din perioada 618 - 906 î HR. Au creat picturi, sculpturi și articole brodate cu imagini de flori.
- Picturile pot fi găsite pe vaze, plăci, suluri de mătase, în timp ce sculpturile au fost realizate pe lemn, bronz, jad și fildeș. Învățăturile budiste interziceau luarea vieții, așa că practicienii religioși lucrau cu grijă când tăiau butașii din plante.
- Florile și frunzele care erau folosite pentru aranjamente în coșuri erau selectate pe baza semnificației lor simbolice. De exemplu, bambusul, piersicul și perele simbolizau longevitatea. Crinul tigrului, rodia și orhideea simbolizau fertilitatea. Cea mai onorată dintre toate florile a fost bujorul. Considerat „regele florilor”, simboliza bogăția, norocul și statutul înalt.
- În perioada barocului francez, aranjamentele erau asimetrice folosind semiluna, în formă de S. În perioada imperială, au fost folosite linii simple în forme de triunghi și contrastul puternic de culoare. Designul tipic imperial era aranjat într-o vază ce conținea o abundență de flori mari, bogat colorate.
Detalii produs
Produse similare



















