Transport si retururi

Autentic Art & Handmade (autentic-art.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • DpD, Livrare in 1-2 zile, 18,00 RON


Returnarea


Clientul are dreptul de a notifica in scris SC Autentic Art & Handmade SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, ce includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Nu se accepta retururi pentru articole ce au fost imprimate/personalizate deja.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau prin curierat rapid pentru care calitatea a fost verificata.

Adresa de returnare este: subterana Victoriei-Kogalniceanu magazin Autentic Art, Brasov, 500155

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. Contravaloarea transportului trebuie acoperita de client. Deasemenea clientul poate veni personal pentru retururi sau schimburi procesate pe loc.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs!

Produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie, in original.

- Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original;
- Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
- Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
- Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.
- Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.


Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre SC Autentic Art & Handmade SRL.